Betalen

Je kunt op onze website eenvoudig betalen middels iDeal. Tevens kun je achteraf betalen met Billink. Beide betaalmogelijkheden vind je bij de checkout.

Verzenden 

De reguliere levertijden zijn 1-3 werkdagen. We verzenden via PostNL en je ontvangt een Track&Trace code wanneer deze wordt verzonden. Zodat je ten alle tijden zelf kunt checken waar jouw pakketje is!

  • Verzending via PostNL met Track&Trace code €4,00
  • Gratis verzenden (NL) op bestellingen boven de €50

De zendingen zijn niet standaard verzekerd, dit zul je specifiek aan moeten vragen. 

Retouren 

Wil je een product retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur voor retourneren een mail naar info@straqhaircare.nl. Vermeldt hierin duidelijk jouw naam, ordernummer, rekeningnummer, reden van retour en de productnaam die je wilt retourneren. Zodra je van ons een bevestiging van retour hebt ontvangen per mail kun je het ongebruikte artikel, in originele verpakking terugsturen naar het retouradres. Die je van ons in de mail ontvangt.

De kosten voor het retour zenden zijn voor de koper. We kunnen geen garantie bieden op retourzendingen. We raden altijd aan dit via pakketpost te versturen met een Track/Trace code, zodat je zelf inzicht hebt in de status van een pakket en deze kunt traceren mocht er iets mee gebeuren. 

Wanneer het pakket retour is ontvangen zal Straq Haircare controleren of deze in originele staat is ontvangen en daarna binnen 14 dagen het retourbedrag over maken naar het door jou opgegeven rekeningnummer.

Niet te ruilen of retouren 

Reeds geopende producten die je bij Straq haircare koopt kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan op deze producten ook niet van toepassing.